VABLJENI NA PREDSTAVITEV GEM IN-WHEEL G SERIJE – EMOVE360, MÜNCHEN, NEMČIJA

12. oktober 2017

Spoštovani,

ponosno sporočamo, da podjetje GEM motors tudi letos sodeluje na prvem mednarodnem sejmu trajnostne mobilnosti, eMove360° (17. – 19. oktober 2017), 4.0, v Münchnu.

V čast nam bo, če nas boste obiskali na našem razstavnem prostoru v času od 17. do 19. oktobra v dvorani C3, razstavni prostor 402, kjer bomo ekskluzivno predstavili naš najnovejši GEM elektromotor serije G in inovativno GEM tehnologijo. 

GEM motors
GEM motors d.o.o. razvija napredne vrste sinhronskih elektromotorjev s trajnimi magneti za pogon vozil.

Rešitev temelji na inovativni patentirani tehnologiji, ki omogoča integracijo elektromotorja in krmilnika v kolesu. Prednosti nove tehnologije so preprosta in ekonomična rešitev, velik izkoristek in dovršen dizajn ter povečan domet električnih vozil. Možna je uporaba različnih moči od štirih do 10 kilovatov. Motor je namenjen za širok trg manjših električnih vozil, od skuterjev do štirikolesnikov.

Podjetje odlikujejo visoko usposobljeni strokovnjaki z mednarodnimi izkušnjami, sodobna tehnološka oprema za razvoj in preizkušanje tehnologij ter  usmerjenost v visoko učinkovitost, zmogljivost in zanesljivost produktov. Za več informacij, vas prosimo, da obiščete našo spletno stran www.gemmotors.si.
Veselimo se srečanja z Vami in Vas lepo pozdravljamo.

Simon Mandelj
Direktor